January 6, 2010

Kat wad

Semalam dah kena check in masuk wad, even baru 35 weeks..tk sangka la pulak, nasib baik dah packing brg. Balik rumah,lepak jap, buat apa yg patut, then petang baru check in. Nazim n Mukhriz mcm hairan jer, betul ker ni..mama nk gi mana...kesiannya kat diorang...sampai kat spital, nampak kedai jual mainan, hmmm..belikan jugak transformers...tk pe lah, kali ni jer, kasi can...bukan main happy lagi diorang..sajer jer tk nak bagi diorg sedih kena tinggal.

So far, alhamdulillah, treatment kat sini ok, mcm private spital gak, skrg ni gomen pun advance, setaraf dgn private..the staff, doctor, facilities and so on..very good..nurses bukn main ramai lagi kalah private..coz termasuk dgn practical students..kejap2 dtg,check tu check ni..very close monitoring..tk la terasa boring sgt..bilik utk sorang cukup puas hati..cuma satu jer yg tk best, family kita tk leh teman bermalam kat sini..kalau tk, dah lama berkampung dah..hmmm..tk pe lah..

Contraction belum betul2 terasa, hanya mild jer..klau tk der perubahan, Dr cakap boleh balik...hoorey..syoknyer...tp kena jugak stay kat sini another 1 night..tgk la mcm na nanti, harap2 everything is okay, insyaAllah.
Orait!

2 comments:

Emy Hazza said...

Dah discharge ke? Didoakan semuanya ok.

norman212 said...

still kat spital..waiting Dr's decision tommorw..hopefully leh balik..