July 12, 2010

Apa sebenarnya

Apa sebenarnya nak update..ntah..tk de mende yg best utk diceritakan..anak2 ok, family ok..semuanya ok..cuma nk handle diorg jer susah sikit..esp waktu pagi..tapi itu semua lumrah hidup..dh mangli..so, layann...terkejar sikit2, balik keje punterkejar2 sbb hntar kat rumah org, terpaksa balik secepat mungkin, tapi lambt gak sampai paling awal 7.40 ptg..setkat tu jer mampu, awal dr tu tk berjaya, jlan jem...hmmm harap2 pengasuh tu faham..tapi sampai bila...itulah dilema...

pasal keje..layan mcm biasa..hanya insan yg memahami saje yg tahu situasi sebenarnya..yg penting...keje dgn ikhlas...mencari rezeki demi anak2 and family..syukurlah...asalkan tiap2 bulan gaji masuk..hehhehe...

pasaal internet, dulu memang boleh access dr ofis, skrg kena ada broadband(bb), org beli, kita pun beli wlupuntk pakai sgt, skrg dh tk leh pakai laptop ofis, kena ada laptop sendiri, so beli jugak la...harap lepas ni bertmbh celik IT..harap nyer cm tu lah..takut last2..simpan jer buat harta karun...

inilah karangan utk kali ini..yg penting..this is my blog, i'm free to write even nothing special to write..wokeh

1 comments:

Emy Hazza said...

Kak Syam, since dah ada laptop & broadband sendiri ni jom join facebook...senang nak communicate kat sana