February 15, 2010

Gi opis

Tengahari tadi buat pertama kalinya keluar rumah jln jauh sikit iaitu g office baru, kami bertolak kul 11.30, dlm 25 km jer dr rumah, hmm mcm dekat jer, kalau bawak kete cm ok jer, tp main dgn jem, pukul berapa mau sampai kat opis, bukannya apa teringin la nk drive sendiri gi opis, dh tk larat nak naik komuter yg sentiasa bermasalah itu, tp kat opis baru ni dengarnya parking lak susah, so terpaksa batalkan niat nak drive sendiri nanti..

Dtg opis waktu tengah cuti sebanarnyaa tk suka pun, tp dok teringat mcm mana rupanya workstation baru, dgn barang yg penuh atas meja, tk sedap hati la pulak..sampai jer kat office, blur sekejap..hmmm kat sini ker tempat keje ku..tk menariknya...!

Dgn brg yg betul2 penuh atas meja, dgn pantas terpaksa kemas elok2..semuanya dpt sumbat dlm drawer..mukhriz pun sibuk gak mengemas..nasib baik dia ikut, kalau tak, kecut perut jer sbb gelap n sunyi jer..hmmm...tempat memang tk strategik langsung...tp biarlah..malas nk fikir...!

Fuhhh..lega rasanya tempat dh nmpk ok sikit, bukannya apa, asyik dpt info dr member2 yg boss besar tk suka brg bersepah atas meja, so ku gagahi jugak dtg mengemas..So, ok lah, misi utk settlekan brg atas meja berjaya jugak akhirnya.

2 comments:

hanys said...

yaza.. dah nampak meja kak syam kemas je time anis dtg kerja... huhuhu.. kami pun dah lama tak duk opis, kak syam. dah 2 weeks station kat setia 1. command centre. bak kata marissa, kami ni dah macam berlumut duk setia 1 tu.. huhuhu.. akak balik nanti, kami semua nak bercuti puas2.. hahahaha

norman212 said...

hmmmm..ni wat ksyam tk nk msuk dh opis ni..nk cuti terus jer..takut kena dera..haha..